Löydä sopiva
loma

Ratsastusloma

Täältä löydät mukavia ratsastuselämyksiä:

Meillä on tarvittava asiantuntemus erinomaista ratsastuslomaa varten.Osallistu retkillemme ja tutustu Balatoniin hevosen selässä.

Ohjelma on suunniteltu ja ajateltu kokeneille ratsastajille, jotka yhdistävät mielellään hevosurheilun, rentoutumisen ja ykkösluokan kulinaariset herkut ja aikovat tutustua Balatonin ylämaan kansallispuiston ainutlaatuiseen kasvistoon ja eläimistöön sekä geologiseen ja kulttuuriperintöön.

 • Tietoja ratsastusretkistä

  Unkarilaiset ja hevoset – 1000 vuoden yhteys. Unkarilaiset ovat hevoskansa. Valloitettuaan Karpaattien altaan yli 1000 vuotta sitten hevosen selässä, unkarilaiset pitävät edelleen kiinni ratsastusperinteistä. Hyvä uutinen kaikille matkailijoille, jotka ovat valmiina mukavalle ratsastusretkelle.

  Yksityiskohdat
 • Viinit & Viinat

  Vieraile Balatonin ylämaan ykkösluokan viinitiloilla, jotka ovat äskettäin voittaneet kulta-, hopea- ja pronssimitaleita maineikkaissa kansainvälisissä kisoissa, muun muassa Bordeaux’ssa, Brysselissä, Lontoossa ja Wienissä. Heidän sommelieerit opastavat sinua lomasi iltaohjelmissa 6–7 viinin maistajaisissa. Tällaiset ainutlaatuiset viinikierrokset eivät ole muuten yksittäisten matkailijoiden ulottuvissa.

  Yksityiskohdat
 • Gastronomiset herkut

  Tervetuloa selvittämään, miksi Unkarin keittiö on niin voimakas ja kirkas väri maailman gastronomisessa väripaletissa. Täällä sinulle ei esitetä yleisen massamatkailun hotelli- ja ravintolatarjontaa teollisilta ruoantuottajilta, vaan pääset nauttimaan meidän valmistamista maukkaista ruoista. Nykyään hyvä ruokailu vaatii avointa mieltä menneisyyden laatujen etsimiseen, toisin sanoen tutustumiseen Unkarin maalaisalueiden rikkaaseen gastronomiaan.

  Yksityiskohdat
 • Majoitus

  Molemmat maalaistalomme on varustettu alkuperäisillä paikallisen kansantaiteen teoksilla ja romanttisilla puuhuonekaluilla, ne sijaitsevat lähellä Balaton-järveä ja niiden ylläpidosta ja kunnossapidosta vastaa huolellisia ja intohimoisia paikallisia perheitä. Molemmat edustavat perinteistä Balatonin ylämaan tyyliä.

  Yksityiskohdat