Meidän tiimimme ja yhteistyökumppanimme

Meidän tiimimme

Me, jotka työskentelemme Phoxinus Ecotouristic Services Ltd:ssä, tiedämme hyvin, että onnistunut lomaohjelma ei synny itsestään. Me olemme niitä, jotka luovat suoran yhteyden asiakkaisiimme ja jotka vastaavat heidän ainutlaatuisista lomaelämyksistään yhteisen intohimomme, vastuullisen ja kestävän matkailun merkeissä.

Tavoitteenamme on olla uranuurtajia ja kehittää ekomatkailua Unkarissa maamme aivan uuden ”Vastuulliset luonto-, viini- ja ratsastusmatkat” -lomatarjouksen kautta.

Tiimimme intohimo ja asiantuntemus on se, joka tekee Phoxinus Ltd:n todella erikoiseksi. Otamme vastaan ainoastaan pieniä ryhmiä, viikkotasolla korkeintaan 18 henkilöä, jotta pystymme täyttämään toiveenne varsin räätälöidyllä tavalla.

Tunnemme vastuuta myös siitä, että autamme asiakkaitamme heidän näköalansa laajentamisessa, uusien paikkojen löytämisessä, tutustumisessa Unkarin kulttuuriin sekä luonnonsuojelun ohella myös viinikulttuurin, ihanien maisemien, elävän ja elämättömän luonnon aarteiden tulkitsemisessa.

Uskomme siihen, että vaikka teknologia muuttuu yhä tärkeämmäksi matkailualalla, ihmisen rooli on kuitenkin kaikkein keskeisin.


Anita Sign

taloustieteilijä

Phoxinus Ecotouristic Services Ltd:n johtaja

Fejes Éva

Valmistuttuaan taloustieteen ja matkailun alalta Éva opiskelee nykyään luonnonsuojelua yliopistossa. Hän on ekoturismiohjelmien vetäjänä ja lintubongausretkiemme oppaana, mutta osallistuu myös säännöllisesti kuukausittaisiin lintulaskentoihin. Éva vietti useita vuosia Yhdysvalloissa, joten englannin kieli sujuu häneltä luontevasti. Luonnon ystävänä ja lintuharrastajana hän nauttii Kis-Balatonin kauneuden ja aarteiden jakamisesta asiakkaittensa kanssa.

Kis Áron

Áron Kis on nuori, viehättävä ja kokenut ratsastusretkien opas ja opettaja, ja lisäksi hän toimii kilparatsastajana osallistuen esteratsastus- ja ravikisoihin. Hän aloitti ratsastusharrastuksen lapsena, yli 20 vuotta sitten. Myös Áron opiskeli luonnontieteitä, ja antoi ratsastustunteja jo lukiolaisena. Myöhemmin hän suoritti ratsastusoppaan kurssin.

Tällä hetkellä hän on ratsastusyhdistyksen puheenjohtaja Lovasissa, missä hänen perheellään on ratsastustila, ja kaikki hevoset ovat Áronin kouluttamia. Hän tarjoaa säännöllisesti ratsastusopetusta niin lapsille kuin aikuisille ja järjestää usean päivän pituisia ratsastusretkiä, metsästysratsastuksia ja erilaisia kisoja.

Hajnal Virág

Virág on Veszprémissä, Balaton-järven alueella toimivan paikallisen yhteistyötoimistomme omistaja ja toimitusjohtaja.

Hänellä on matkailualan perustutkinto ja 15 vuoden kokemusta matkailun johtamisesta Balaton-järvellä. Hän löytää ja järjestää asiakkaillemme parhaat lentoliput asiantuntevasti.

Katalin Demjanovics

She has 2 diplomas, first is in Tourism , University of Pannonia Veszprém, second is Economist.
17 years working and living at Balaton region as region-marketing touristic professional, worked for Official Hungarian Tourism Office of Balaton
She has been focused in ecotourism for several years and horse-riding tour authority specialist

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Tensi Tours Balaton Travel Agency

8200 Veszprém, Budapest str. 6.

IATA nr. 31248151

Member of DRV, Deutscher ReiseVerband

15 vuoden matkailualan kokemusta Balaton-järven alueella.

Yhteyshenkilö: Mrs Virág Hajnal

Omistaja ja toimistonjohtaja

Lentolippupalvelu

Asiakaspalvelu: +3630/9972239

Sähköposti: info@natureandwinetravel.com

Tervetuloa Balatonin ylämaan kansallispuistoon!

Vuonna 1997 perustetun Balatonin ylämaan kansallispuiston ensisijaisena tavoitteena on ainutlaatuisten luonnonvarojen ja alueiden laajamittainen suojelu ja säilyttäminen. Suojelun lisäksi on tärkeää tulkita ihania maisemia, elävän ja elottoman luonnon arvoja ja tarjota nykyisille ja tuleville sukupolville mahdollisuuksia oppia ja rentoutua luonnossa.

Alue kattaa 56 997 hehtaaria ja kutsumme Sinut perehtymään kauneimpiin ja arvokkaimpiin maisemiin, kasveihin ja eläimiin kansallispuiston ammattioppaiden avulla, jotta ekolomastasi tulisi unohtumaton. Tutustu yksityiskohtaiseen esittelyyn valikossa Luonto- ja viinimatkat – Päiväohjelmat taikka valikoissa Vastuullinen matkailu tai Balaton-järvi.

Bakony–Balaton Geopuiston keskeisenä päämääränä on suojella ja tulkita Balatonin alueen rikasta geologista ja geomorfologista perintöä paikallisten ihmisten ja yhteisöjen avulla ja käynnistämällä geomatkailutoimintaa sekä koulutus- ja tiedottamisohjelmia.

Vuonna 2012 Bakony–Balaton Geopuisto liittyi Eurooppalaisen geopuistoverkoston ja UNESCON avustaman Maailmanlaajuisen geopuistoverkoston jäseneksi.

Geopuisto voi kestävän geomatkailun kautta edistää myös paikallisen talouselämän kehitystä. Yksi tärkeistä haasteista on saada kävijät ja paikalliset asukkaat tietoisiksi geologisen perinnön huomionarvoisuudesta. Geopuisto ei kuitenkaan koskaan tule avuksi niille, jotka aikovat hankkia rahaa myymällä geologisia arvoja (esimerkiksi kivettymiä ja mineraaleja) eikä myöskään niille, jotka tuhoaisivat näitä arvoja.

Monadnock Ecotourism Services on rekisteröity eurooppalainen tavaramerkki, joka on saanut nimensä maantieteellisestä ilmiöstä: nk. saarivuoresta, joka on tuliperäisen toiminnan erikoismuotoinen tulos ja joka on säilyttänyt alkuperäisen korkeutensa ja alkuperäiset pintakerrokset sitä ympäröivän, kuluneen alueen sisällä.

Tavaramerkin tavoitteet ja päämäärät:

Monadnock -tavaramerkki on perustettu:

1. luonnonsuojelun ja vastuullisen matkailun kehittämistä edistävän kumppanuuden luomiseksi ekomatkailun palveluntuottajien joukossa.

2. Nämä tavoitteet voidaan saavuttaa vain yhteistyössä kävijöiden kanssa, jotka käyttäytyvät vastuullisesti suojelluilla alueilla. Uskomme siihen, että autat meitä suojelemaan luontoa etkä vaurioita elinympäristöjä tai luonnonvaroja!

3. Tavaramerkin käyttöoikeus voidaan myöntää vaatimusten eli kestävän ja vastuullisen ekomatkailupalveluja koskevien erikoisnormien täyttyessä. Tavaramerkki todistaa matkailijoille, että palveluntuottaja täyttää vaatimukset.

Olemme ylpeitä siitä, että Phoxinus Ltd voi jakaa yhteistä intohimoamme tällä tavalla.

(Monadnock Ecotourism -tavaramerkin oma kotisivu avataan pian.)

Kansainvälinen ekomatkailuseura (TIES)on ekomatkailun edistämiselle omistautuneen, voittoa tavoittelemattoman Kansainvälinen matkailukollektiivi -järjestön käynnistämä ohjelma. TIES perustettiin vuonna 1990 ja siitä lähtien on toiminut ekomatkailun kehityksen eturintamalla luomalla ohjeita ja normeja, tarjoamalla koulutusta ja teknistä avunantoa sekä opetusmateriaaleja. Ekomatkailun ammattilaisten ja matkailijoiden maailmanlaajuisella TIES-verkostolla on johtava rooli niissä pyrkimyksissä, joiden tavoitteena on kehittää matkailu oivaksi keinoksi biologisen ja kulttuurisen monimuotoisuuden säilyttämiseen ja suojeluun sekä kestävään yhteiskunnankehitykseen.

on seuran ensimmäinen unkarilainen jäsen.

Ekomatkailun periaatteet

Ekomatkailu yhdistää suojelun, yhteisöt ja kestävän matkailun. Se tarkoittaa sitä, että ekomatkailun toimintoja suorittavat ja niihin osallistuvat henkilöt kunnioittavat seuraavia ekomatkailun periaatteita:

  • Minimoida vaikutukset.
  • Luoda tietoisuus ja kunnioitus ympäristöä ja kulttuuria kohtaan.
  • Tarjota myönteisiä elämyksiä niin asiakkaille kuin isännille.
  • Tarjota suoria taloudellisia etuja suojelua varten.
  • Tarjota taloudellisia etuja paikallisille asukkaille ja lisää niiden vaikutusvaltaa.

Lisätä matkailijoiden herkkyyttä isäntämaan poliittiselle, luonnolliselle ja yhteiskunnalliselle ympäristölle.

Hyödyntämällä ekomatkailun kehityksen maailmanlaajuisia kokemuksia TIES edistää matkailun kestävyyden valtavirtaistamista ja kannustaa myönteisiä muutoksia alalla.