Löydä sopiva
loma

Luonto- ja viiniloma

Valitut herkkupalat
Tervetuloa Balaton-järvelle – Unkariin
Luonnon ja viinin yhdistelmä!

Tämä on ensimmäinen vastuullista matkailua ja ekomatkailua edustava loma Balatonin järvellä, joka on rikastettu 5-8:llä ykkösluokan viininmaistajaisilla korkeimman tason viinitiloilla sekä käynnillä huipputason viinatislaamossa. (Lue yksityiskohdat valikossa Viinit ja viinat)

Seuraamme vastuullisen matkailun periaatteita: EI säännöllinen ravintoloita, EI säännöllinen hotelleja, EI säännöllinen massamatkailun palveluita, mutta kotitekoista lähiruokaa, luomuruokaa ja -viiniä, paikallisten tuottamia palveluja, ominainen kulttuurinen ja geologinen perintö, Balatonin ylämaan kansallispuiston suojeltu kasvisto ja eläimistö. Mukavuuttasi varten ja voidaksesi saada unohtumattomia elämyksiä otamme vastaan ainoastaan pieniä ryhmiä, jotta saamme täyttää toiveesi todella räätälöidyllä tavalla.

Get your best prices and personal discounts from our Swedish, or Norwegian, or Finnish representative partner next to You!

 • Lomaohjelman pääpiirteet

  Jokaiseen päivään sisältyy:

  • Ekomatkailuretki tai ohjelmassa eritelty luonnonvarainen luontoelämys
  • Tutustuminen ja perehtyminen Balatonin alueen kuuluisaan viinikulttuuriin
  • Ammattimaisen oppaan palvelut koko viikon aikana
  • Vapaata aikaa järvessä kylpemiseen ja uimiseen, auringon ottamiseen, shoppailuun, rannassa kävelyyn yms.
  • Kuljetus minibussilla kaikkiin ohjelmiin kaikkien kohteiden ollessa hyvin lähellä (keskiverroin 10–40 km) ja kuljetusajat lyhyitä
  • Halutessasi saat valita ekologisia ääriurheiluja niitä koskevan valikon mukaisesti.

  Yksityiskohdat
 • Viinit & Viinat

  Vieraile Balatonin ylämaan ykkösluokan viinitiloilla, jotka ovat äskettäin voittaneet kulta-, hopea- ja pronssimitaleita maineikkaissa kansainvälisissä kisoissa, muun muassa Bordeaux’ssa, Brysselissä, Lontoossa ja Wienissä. Heidän sommelieerit opastavat sinua lomasi iltaohjelmissa 6–7 viinin maistajaisissa. Tällaiset ainutlaatuiset viinikierrokset eivät ole muuten yksittäisten matkailijoiden ulottuvissa.

  Yksityiskohdat
 • Gastronomiset herkut

  Tervetuloa selvittämään, miksi Unkarin keittiö on niin voimakas ja kirkas väri maailman gastronomisessa väripaletissa. Täällä sinulle ei esitetä yleisen massamatkailun hotelli- ja ravintolatarjontaa teollisilta ruoantuottajilta, vaan pääset nauttimaan meidän valmistamista maukkaista ruoista. Nykyään hyvä ruokailu vaatii avointa mieltä menneisyyden laatujen etsimiseen, toisin sanoen tutustumiseen Unkarin maalaisalueiden rikkaaseen gastronomiaan.

  Yksityiskohdat
 • Majoitus

  If you are seeking authenticity and cozy atmosphere, eco-breakfast instead of mass tourism large hotels , you are sure to fall in love with them. We take the principles of ecotourism seriously. We provide wine & spa boutique hotel, art relic mansion and rural eco-mansions in folk-art style.

  Yksityiskohdat